Reviews

Many years, thousands of happy customers. We do our best to keep our standards high and make you smile on your trip to Istanbul!

Onur Büyükburç 2020-08-20

İstanbul'a ilk gelişim gelmeden önce rezervasyon yaparak İstanbul Transfer'den araç kiraladım şöfor kapıdan alarak konaklayacağım Hotel'e kadar götürdü. Herkese öneririm.

Nurten Sarıbıyık 2020-08-19

Sabiha Gökçen Havalimanında iner inmez Kibar şöförümüz bizi karşıladı, konaklayacağımız yere kadar götürdü. Teşekkür ederim.

Umut Yılmaz 2020-08-19

Havalimanında inerken önceden rezervasyon yaptığım için İstanbul Transfer şoförü hızlı bir şekilde beni alarak gideceğim yere kadar götürdü.

Esra Kıyak 2020-08-18

Havalimanında inerken çantamı unuttum , şöför bey hemen geri dönerek çantayı almamda yardımcı oldu kesinlikle mükemmel bir hizmet herkese öneriyorum.

Oliver Jacob 2020-08-17

I got transfer service from them. They took me as far as I was going. Thank you very much to them.

Sinem Efendioğlu 2020-08-16

Bizi İstanbul Havalimanından tam zamanında alıp, Kadıköy'e kadar sorunsuz bir yolculuk geçirmemizi sağlayan şoforümüze çok teşekkür ederiz.

Doğukan Özalp 2020-08-16

İstanbul Havalimanından iner inmez şöför bey beni karşıladı, güler yüzlü ve temiz bir yolculuktu dönüş rezervasyonumu da yaptırdım. Çok teşekkür ederim.

Ali Doğan 2020-08-15

Havalimanında iner inmez kapıda şoför beni karşıladı kendileri gülümser ve çok nazik , hızlıca konaklayacağım yere kadar götürdüler.

Ender Demir 2020-08-14

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanında indiğimde direkt şoförümüz beni karşıladı, Pendik'teki Otelime kadar sorunsuz bir şekilde götürdü. Kendilerine teşekkür ederim.

Ahmet Mısırlı 2020-08-13

Ailemle beraber İstanbul'a tatile gittim. Gecesinden rezervasyon yaparak ulaşım hizmeti aldım İstanbul Transfers'den havalimanında iner inmez bizi alarak Otelimize kadar götürdüler.

Özkan Tetik 2020-08-12

İstanbul Transfer kalitenin tek adresi diyebilirim. Transfer hizmetinden çok memnun kaldım.

Mehmet Egeli 2020-08-11

Yine kaliteli ve konforlu bir transfer hizmeti aldım. Dakik biriyim, sizde öylesiniz, bu nedenle hep sizi tercih ediyorum. Teşekkür ederim.

Harun Karakaya 2020-08-08

Güvenli ve rahat yolculuğum için çok teşekkür ederim. Her zaman sizine çalışmayı seviyorum. Bir sonraki İstanbul'a gelişimde görüşmek üzere.

Zeynep Çolakcı 2020-08-08

Konforlu ve sorunsuz bir transfer hizmeti aldım. işinizi önemsediğiniz ve profesyolliğiniz için tebrikler ve teşekkürler. Kesinlikle tavsiye ederim.

Yurdagül Öz 2020-07-29

Fiyatları çok uygun sürekli kullanıyorum. artık bir teşekkür edeyim. Güvenli ve konforlu ulaşım için, teşekkürler.

2 / 15 (Total 211)

Istanbul Transfers